Villkor

Villkor

Välkommen till Blackpowder.se!!
Vi tillhandahåller Skyttetillbehör för svartkrutsskytte.

Vi levererar alltid Din order så snabbt som möjligt, normalt inom 1-3 vardagar. Om en vara är tillfälligt slut kan det bli några dagar ytterligare och i vissa fall t.om veckor, detta meddelas isåfall. Vid beställning av flera varor varav en eller flera varor är tillfälligt slut kan vi välja att dela upp leveransen, när varan återigen finns på lager skickar vi den till Dig så fort som möjligt utan någon extra kostnad.

Du kan maila, eller ringa oss och fråga hur långt beställningen har kommit. Uppge namn, adress, e-postadress samt beställd produkt/produkter.

Har Du fyllt i Din e-postadress korrekt vid beställningen får Du automatiskt en orderbekräftelse tillbaka som visar att Din order har kommit fram.


Villkor för sommar och höst kampanj med svea webpay!


Betalningsvillkoren för kampanjen mot slutkonsumenten är inköpsmånaden + 60 dagar. Det tillkommer även en uppläggningsavgift om 29 kr samt en administrationsavgift om 29 kr. 
Blackpowder.se har ägande och återtaganderätt till samtliga produkter tills dess att fullständig betalning har erlagts från kund. För att handla hos oss måste du vara 18 år.


Du har 14 dagars ångerrätt enligt konsumentköplagen utan att ange anledning. Ångerrätten gäller 14 dagar från det att Du har emottagit Din beställning.
Enligt konsumentköplagen är Du själv skyldig att betala returfrakten. Specialbeställda varor återtas ej.
Returnerade varor ska vara oanvända (obruten skyddsplast eller plombering på filmer är ett krav när det gäller returnerade filmer) samt felfria, annars godkänns inte returen.
I returen ska ett skriftligt meddelande bifogas ska det framgå klart & tydligt att Du ångrat Din beställning samt namn, adress och telefon. Ange även ifall Du vill ha pengarna tillbaka, om Du vill ha ett tillgodokvitto eller om Du önskar att byta till någon annan produkt. Vi drar av den fraktkostnad som det har kostat oss att skicka varan till dig. Vid återbetalning behöver vi ett postgiro- eller bankkontonummer för att vi snabbt och smidigt ska kunna betala ut pengar till Dig. Vid kortbetalningar så krediteras alltid pengarna tillbaka till det kort som är kopplat till köpet. 

OBS! REA VAROR BYTES EJ.

Vi har 14 dagars öppet köp. När du returerar kläder måste de vara oanvända, när det gäller kameror och filmer får ej förpackningarna vara brutna. Du står själv för returfrakten. Använd returformuläret som finns under kontaktfliken på startsidan. När det gäller postförskott måste dessa vara utlösta från ditt utlämningsställe. OBS! Detta gäller endast order från vår webbshop.


Vi har försäljning i huvudsak Norden. Övriga länder - Var god maila
Alla leveranser inom Norden måste betalas i förskott d v s med kort eller girering, maila oss för att få bankuppgifter. Frakt och administrativa avgifter tillkommer med 100kr utanför Sverige. Alla priser är inkl. svensk moms. 
Observera att leveranstiden kan bli något längre till andra länder än Sverige.


Vi garanterar att de varor Du beställt hos Blackpowder.se är felfria vid leverans. Har Ditt paket synliga transportskador ska detta omedelbart anmälas hos Ditt postkontor.
Skulle Du få en defekt eller fellevererad vara ska detta skriftligen anmälas till oss inom 14 dagar från det att Du emottagit Din försändelse, annars godkänns ej reklamationen.
Fellevererade varor ska vara i oanvänt och oskadat skick, plombering och skyddsplast får inte vara bruten. 
Ange namn, adress, felet och returnera produkten till oss så byter vi ut den.

Vi tar inget ansvar för varor som returneras till oss. Vi rekommenderar att alla varor som ska returneras till oss skickas med rekommenderat brev alt. paket. Skulle en retur försvinna i postgången så är det upp till kunden att kräva ersättning av fraktbolaget.

Vi reserverar oss mot eventuella skrivfel, prisändringar och slutförsäljning. Trots kontinuerlig uppdatering kan vissa varor snabbt ta slut.

Dina personuppgifter är helt konfidentiella och kommer enbart att användas för internt bruk. Vi kan garantera att Dina uppgifter ej kommer att spridas till andra användare.

Om du inte löser ut Ditt paket förbehåller vi oss rätten att debitera dig 400 kr för outlöst försändelse/Stolar hela fraktbeloppet tur och retur. Du kommer då att få en faktura från Sveawebpay. Fakturan förfaller till betalning efter 15 dagar, vid dröjsmål debiteras en påminnelseavgift på 50 kr samt dröjsmålsränta med 2 % per månad. Vid utebliven betalning trots en påminnelse går ärendet direkt vidare till inkasso. Vid inkasso tillkommer 160 kr samt 25,5 % dröjsmålsränta per år.

Alla bedrägerier och falska beställningar polisanmäls. IP-nummer loggas.


SveaWebPay Faktura kostar 49:-
Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Blackpowder.se överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. 50 kr, samt dröjsmålsränta med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

SveaWebPay Delbetala

Svea Ekonomi AB erbjuder er att, efter godkänd kreditprövning som sker efter ni fyllt i personuppgifterna i kassan, teckna ett kontokreditavtal på de villkor som framgår av de allmänna villkoren till bilagt kontoavtal. Ett kontoavtal innebär att ni får en kredit som ni kan använda till inköp hos till Svea anknutna leverantörer. För varje tillfälle ni betalar till Svea så kan ni disponera motsvarande kreditutrymme som ni amorterar för andra inköp under den tid som kontokreditavtalet gäller. Krediterbjudandet gäller det belopp som anges i kontoavtalet. Kredittiden väljer ni genom att kryssa i det alternativ som passar er bäst. Ni åtar er att inom kredittiden återbetala hela krediten. Det innebär att ni varje månad måste betala minst den summa som framgår av det val ni gjort. Självklart kan ni betala mer eller betala hela krediten på en gång utan att detta kostar något extra. Om ni vill utnyttja kontokrediten under kredittiden för andra köp kommer – för att krediten skall vara slutbetald inom den avtalade kredittiden - den lägsta månadsbetalningen att höjas. Desto kortare kvarvarande kredittid desto högre lägsta månadsbetalning. Vill ni ha kvar samma lägsta månadsbetalning kan ni kontakta Svea på telefon 08 – 51493113 och ansöka om förlängd kredittid. Av datatekniska skäl kommer Svea, om ni utnyttjar kontokrediten för flera inköp att tills vidare fakturera er separat för de olika köpen. Självklart slipper ni i så fall att betala för mer än en aviseringsavgift per månad. Om ni inte särskilt meddelar Svea kommer Svea att för er räkning att betala era inköp hos Blackpowder.se. Har Du några frågor så kan du ringa 08 – 51493113 för närmare information.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10,000 kr upplagt på 12 månader, 0 % ränta, 195 kr uppläggningsavgift och 29 kr aviavgift i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer är 10,68 %.

"Köp nu - betala efter jul!" 

Villkor:
3 månader ränte- och betalfritt.
95 SEK i upp
läggningsavgift.

29 SEK i aviseringsavgift.
Efter de tre månaderna kan du välja att lösa hela köpet eller börja delbetala under valfri tid, max 60 månader (Ränta 18,75%, aviseringsavgift 29 kr). 


Läs mer om allmänna villkoren på:
http://www.sveawebpay.se/kontovillkor
Hur vi skyddar dina personuppgifter
Privacy Policyn har utformats med respekt för och i avsikt att skydda våra användares privatliv. Den följer branschens standard för att på ett säkert sätt bevara integriteten och sekretessen av information som insamlas från individer.


Genom att du registrerar dig på blackpowder.se eller använder tjänsterna eller webbplatsen, medger du samtidigt att vi behandlar din personliga information i enlighet med de regler och villkor som framgår av denna Privacy Policy) (genom att du tillhandahåller din personliga information medger du samtidigt att denna personliga information behandlas i enlighet med de regler och villkor som framgår av Privacy Policyn)